Välj en sida

Hej,

jag har funderat ett längre tag.
Jag skulle vilja kalla mig stolt svensk. Jag vill kalla mig Sverigevän. Jag gillar den Svenska Flaggan och jag tycker att Sverige är ett av de bästa länderna på jorden.

Vad innebär då det för mig?

Stolt Svensk:
Jag är stolt över vad Sverige har gjort under flyktingkatastrofen. Vi har hjälpt enormt mycket flyktingar. Vi har gett inte bara här i Sverige utan även för att hjälpa till i andra länder. Vi har mycket att vara stolta över. Vi äger mycket men vi är också beredda att dela med oss av vårt överflöd.

Sverigevän:
Japp jag tycker om Sverige, jag älskar att vara ute i naturen och jag gillar att dansa runt midsommarstången. Fira jul med Kalle Anka och gå ut och köpa tidningen strax innan tomten kommer. Allt detta gillar jag. Men precis som med andra vänner så vill jag givetvis att fler skall få lära känna denna härliga vän och de härliga traditioner som vi har tillsammans.

Svenska Flaggan:
Nåja, det kanske inte är den finaste flaggan, men visst blir man extra glad när man ser den utomlands. Eller på en film där de pratar om sverige eller en svensk flagga syns.

”Lyckolandet vi som lever här och kan det
Hissa flaggan och förstå den kan va’ mer än gul och blå
Lyckolandet
Vi som hade tur och fann det
Se den värld du lever i, alla människor är vi”
-Lyckolandet, Niklas Stömstedt

Så jag är vän av Sverige men det innebär att jag gärna delar med mig av landet till andra personer. Jag tror att vi enbart kan bli starkare av att möta andra kulturer, vi får en härlig gemenskap.
Och ja jag tycker att det är härligt när det kommer muslimer och folk från andra trosinriktningar än min egen. Det ger roliga diskussioner och det gör att jag måste fundera på vad jag själv tror på och varför.
Om ni är oroliga för att muslimer går till moskén varför går ni då inte själva till kyrkan eller det som ni tror på?

 

Jag har funderat på om det finns något jag kan göra för att protestera mot SD. Jag har delat en massa länkar, pratat med en massa personer. Men nu känner jag att det är en sak jag inte har gjort. Jag startade en namninsamling.

Det är inte i mitt namn som SD skriver sina lappar.  The People of Sweden inkluderar i SD:s version inte mig.

Här är namninsamlingen om ni vill skriva på  : Inte i mitt namn!

#inteimittnamn

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail